ВЕБ ДИЗАЈН • ВЕБ ПРОДАВНИЦИ • ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ

БИДЕТЕ ВО ЧЕКОР СО НАЈНОВИТЕ
ВЕБ ТЕХНОЛОГИИ

Тука сме да ви понудиме професионални услуги по најповолни цени

НАШИТЕ УСЛУГИ

ВЕБ ДИЗАЈН

Никогаш не ја потценувајте моќта на добриот дизајн. Вашата веб страна ја раскажува Вашата приказна, го гради Вашиот бренд и привлекува клиенти.

ВЕБ ПРОДАВНИЦА

Изработуваме професионални веб продавници кои привлекуваат, информираат и го олеснуваат процесот на online купување.

ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ

Визуелен идентитет Создавање на единствен, незаборавен и конзистентен визуелен идентитет е од суштинско значење за успешна маркетинг стратегија.

НЕКОЛКУ ПРИЧИНИ ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС

1. КВАЛИТЕТ

Постојано инвестираме во нашиот напредок. Непрекинато ги користиме најновите веб технологии за да му ги пренесеме на секој поединечен клиент.

2. ЦЕНА

Се трудиме да постигнеме совршен спој меѓу цената и квалитетот. Ќе помогнеме да ги остварите Вашите цели со минимални трошоци.

3. ИСПОРАКА

Времето е важен фактор на секоја работа. Ние го цениме Вашето време и максимално се трудиме навремено да ја испорачаме секоја услуга.

КЛИЕНТИ СО КОИ ШТО СОРАБОТУВАМЕ

Стручнo образование и обука

Програмата е финансирана од страна на Европската Унија и имплементиранa…

Варадинов

„Варадинов„ денес е мала, модерна, стратешки определена компанија која успешно…

Сојуз за развој на образование на возрасни

Визија на СРОВ Македонија, економски развиена земја со образувани и…

Silverex

Основните темели на кој фирмата ќе постои и ќе се…

Пријатели на Шара

„Пријателите на Шара“ е неформална група на здруженија на граѓани…

Органика

Сојуз за развој на формални и неформални, мали и семејни…

Општина Јегуновце

Општина Јегуновце е општина во Западна Македонија. Центар на општината…

Национален комитет за семејно фармерство

Национален комитет за семејно фармерство во Македонија

Мали Ѕвезди

Мали Sвезди е нов салон за деца кој располага со…

Институт за развој на заедницата

Здружение Институт за развој на заедницата (ИРЗ) е одржлива граѓанска…

Енергија Нова

ЕнергијаНова активно работи на развој, дизајнирање и спроведување на мерки…

Calibra Consulting

Калибра Консалтинг е сметководствено биро со повеќегодишно работно искуство од…

КОНТАКТ

Доколку Ви е потребна консултација или сте заинтересирани за некоја од нашите услуги, слободно контактирајте не и ќе Ви одговориме во најкраток можен рок. E-mail: contact [AT] optimus.mk или контактирајте не преку контакт формата:

TOP