Мали Ѕвезди

Мали Sвезди е нов салон за деца кој располага со 6 фризерски пултови за шишање. Четири од нив се специјални детски колички и две се за тинејџери. Исто така поседуваме и специјални маникир и педикир пултови за девојчиња. Секој пулт располага со таблет со игри за сите возрасти. Вашите мали ѕвезди ќе бидат анимирани додека добиваат прекрасни фризури, маникир или педикир.

  • CLIENT Мали Ѕзвезди
  • YEAR 2017
  • WE DID Веб дизајн
  • CATEGORY
TOP