Варадинов

„Варадинов„ произведува современ мебел со безвременска естетика. Мебел кој е синергија на традицијата и ултра-модерниот дизајн. Секој замислува и создава свој сопствен универзум, простор составен од материјали, облици, чувства и бои каде сака да се чувствува пријатно. Домот станува слика на уникатниот животен стил на луѓето кои престојуваат во него.

„Варадинов„ денес е мала, модерна, стратешки определена компанија која успешно  отскокнува над своите конкуренти и цврсто и сигурно сé повеќе се етаблира на македонскиот пазар.

TOP