Silverex

Основните темели на кој фирмата ќе постои и ќе се…

Институт за развој на заедницата

Здружение Институт за развој на заедницата (ИРЗ) е одржлива граѓанска…

Варадинов

„Варадинов„ денес е мала, модерна, стратешки определена компанија која успешно…

Пријатели на Шара

„Пријателите на Шара“ е неформална група на здруженија на граѓани…

Органика

Сојуз за развој на формални и неформални, мали и семејни…

Calibra Consulting

Калибра Консалтинг е сметководствено биро со повеќегодишно работно искуство од…