Тука сме да ви понудиме професионални услуги за Вашиот бизнис!

Нашата основна вештина е дизајнирање веб страни, графички дизајн и креирање на визуелент идентитет. Горди сме на професионализмот, продуктивноста и посветеноста што ги нудиме како и резултатите од нашата работа што ќе ги надмине сите Ваши очекувања.
logo-opis

Optimus Solutions

Веб дизајн, графички дизајн, веб продавници

Ние веруваме дека секој проект претставува шанса и предизвик да освоиме нови граници во нашата област. Секогаш сме инспирирани од нови идеи и креативен пристап, ги користиме знаењето и вештините кои ги имаме за креирање на веб страници, веб продавници и визуелен идентитет.

Поради што сме најдобри:

  • Квалитетни услуги
  • Разумна цена
  • Навремена испорака
  • Максимална посветеност
  • Доверливост
  • Одговорност
null
НАШИТЕ УСЛУГИ

Веб продавници

Веб продавница

Изработуваме професионални веб продавници кои привлекуваат, информираат и го олеснуваат процесот на online купување.

Веб дизајн

Веб дизајн

Никогаш не ја потценувајте моќта на добриот дизајн. Вашата веб страна ја раскажува Вашата приказна, го гради Вашиот бренд и привлекува клиенти.

Визуелен идентитет

Визуелен идентитет

Создавање на единствен, незаборавен и конзистентен визуелен идентитет е од суштинско значење за успешна маркетинг стратегија.

ПОРТФОЛИО

null
КЛИЕНТИ СО КОИ СОРАБОТУВАМЕ

Основни принципи по кои се водиме е креирање на производ/услуга по мерка на клиентот со висок степен на етика во сите фази на работењето. Голем број од нашите клиенти во досегашната работа покажаа доверба дека создаваме убави и квалитетни решенија кои помагаат на нивните целни групи да добиваат единствено искуство при дигитална интеракција со нивните производи или за презентација на бизнисот.

null
НЕКОЛКУ ПРИЧИНИ ДА НЀ ОДБЕРЕТЕ НАС

КВАЛИТЕТ

Постојано инвестираме во нашиот напредок. Непрекинато ги користиме најновите веб технологии за да му ги пренесеме на секој поединечен клиент.

ИСПОРАКА

Времето е важен фактор на секоја работа. Ние го цениме Вашето време и максимално се трудиме навремено да ја испорачаме секоја услуга.

ЦЕНА

Се трудиме да постигнеме совршен спој меѓу цената и квалитетот. Ќе помогнеме да ги остварите Вашите цели со минимални трошоци.

ПОСВЕТЕНОСТ

Нашата примарна цел е задоволството на клиентите. Професионалната грижа за корисникот е нешто што ни дава предност над конкуренцијата.
null
КОНТАКТ

Доколку Ви е потребна консултација или сте заинтересирани за некоја од нашите услуги, слободно контактирајте нѐ и ќе Ви одговориме во најкраток можен рок.

contact@optimus.mk

+389 71 987 130

ПРАТИ ЈА ПОРАКАТА

© 2011 – 2020 Optimus Solutions – All Rights Reserved

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.